MENIU 8 MARTIE 2019 EVENIMENT PUBLIC
GUSTARE RECE (420GR/PERS):
- Terina de prosciutto crudo cu branzeturi frantuzesti si pepene galben
- Minisalata greceasca
- Crevete in cuib de cartofi cu sos sweet chilli
- Terina de somon fume cu crema de ton, capere si masline
- Crispy din piept de pui
- Triunghi de cascaval pane
- Crostini de fois gras si strugure
- Frigarui caprese
- Creps cu rucola si crema de ton si charlottes
- Terina din piept de pui cu ementaler si spanac
- Trandafir de salam Milano in cuib spicy
- Castravete proaspat si rosie cherry
FEL PRINCIPAL (430GR/PERS):
- CALZZONE- portofel din piept de pui umplut cu mazzatella si sunca Praga in sos de smantana si ciuperci Champignon servit cu garniture de cartofi gratinate si babby carrot
DESERT (100GR/PERS)
- Prăjitura casei cu ciocolată albă, vanilie și nucă.
OPEN BAR
Singles Drinks
- Cremă de whiskey
- Martini bianco
- Vodka Absolut
- Whiskey Jameson
- Jagermeister – Shots
Long Drinks
- Campari Orange
- Whiskey Mix
- Vodka orange
- Gin tonic
House Drinks
- Vin spumant la intampinare
- Vin rose Crama Fautor -la carafe
- Bere gama Ursus
Răcoritoare
- Apa plata / minerala
- Sucuri carbogazoase gama Cola
- Cafea espresso
- Suc natural portocale
SOUND AND LIGHT
- DJ NICU SCORVELCIU & SOUND EVENTS
- COSMIN FRATILA & FORMATIA – MUZICA POPULARA LIVE
MIRROR PHOTO BOOTH
- Fotografii instant, personalizate, colaje, printuri nelimitate.
TOMBOLA
- Premii in valoare totala de 3000 lei
- Locul 1 – Voucher Vacanta 2000 lei( city break, croaziera, sejur, etc) (city break, croaziera, sejur, etc.)
- Locul 2 – Voucher Massimo Dutti 700 lei
- Locul 3 – Voucher Aria 300 lei
Rezervari:
Pret: 210 lei / persoana
*reducere 10% pentru grupuri de peste 20 persoane
*reducere 10% pentru grupuri de peste 20 persoane