MENIU 8 MARTIE 2019 EVENIMENT PUBLIC

GUSTARE RECE   (420GR/PERS):

  • Terina de prosciutto crudo cu branzeturi frantuzesti si pepene galben
  • Minisalata greceasca
  • Crevete in cuib de cartofi cu sos sweet chilli
  • Terina de somon fume cu crema de ton, capere si masline
  • Crispy din piept de pui
  • Triunghi de cascaval pane
  • Crostini de fois gras si strugure
  • Frigarui caprese
  • Creps cu rucola si crema de ton si charlottes
  • Terina din piept de pui cu ementaler si spanac
  • Trandafir de salam Milano in cuib spicy
  • Castravete proaspat si rosie cherry

FEL PRINCIPAL    (430GR/PERS):

  • CALZZONE- portofel din piept de pui umplut cu mazzatella si sunca Praga in sos de smantana si ciuperci Champignon servit cu garniture de cartofi gratinate si babby carrot

DESERT  (100GR/PERS)

  • Prăjitura casei cu ciocolată albă, vanilie și nucă.

OPEN BAR

Singles Drinks

  • Cremă de whiskey
  • Martini bianco
  • Vodka Absolut
  • Whiskey Jameson
  • Jagermeister – Shots

 

Long Drinks

  • Campari Orange
  • Whiskey Mix
  • Vodka orange
  • Gin tonic

House Drinks

  • Vin spumant la intampinare
  • Vin rose Crama Fautor -la carafe
  • Bere gama Ursus

 

Răcoritoare

  • Apa plata / minerala
  • Sucuri carbogazoase gama Cola
  • Cafea espresso
  • Suc natural portocale

SOUND AND LIGHT

  • DJ NICU SCORVELCIU & SOUND EVENTS
  • COSMIN FRATILA & FORMATIA – MUZICA POPULARA LIVE

MIRROR PHOTO BOOTH

  • Fotografii instant, personalizate, colaje, printuri nelimitate.

TOMBOLA

  • Premii in valoare totala de 3000 lei
  • Locul 1 – Voucher Vacanta 2000 lei( city break, croaziera, sejur, etc) (city break, croaziera, sejur, etc.)
  • Locul 2 – Voucher Massimo Dutti 700 lei
  • Locul 3 – Voucher Aria 300 lei

Pret: 210 lei / persoana
*reducere 10% pentru grupuri de peste 20 persoane


Meniuri

Contact Odissea Events

Ne puteti trimite un mesaj rapid, iar in cel mai scurt timp posibil vom reveni cu un raspuns.

Not readable? Change text. captcha txt