Locație Premium

ODISSEA EVENTS HALL

stars

Calitate premium

De ce noi?

Suntem diferiți! Prin calitatea locației și a serviciilor oferite pentru evenimente de zi sau de noapte. Prin oferta completă a serviciilor necesare unui eveniment. Odissea Events Hall este locul în care visul se transformă în realitate.

Film prezentare sală Odissea Events.

Film prezentare sală Odissea Events.

about-icon-02

Numerele vorbesc de la sine

Capacitate sală:

0
Banquet / Nuntă
0
Cocktail
0
Conferintă

Suprafață totală (mp):

0
Sală de evenimente
0
Bucătărie
0
Spații conexe

Povestea noastră

Locația perfectă pentru evenimentul dumneavoastră.

ODISSEA EVENTS HALL este o locație premium, proiectată și realizată pentru a răspunde celor mai exigente cerințe privind desfășurarea evenimentelor private, corporate sau comunitare.
Construcția a fost finalizată în decembrie 2023, sala de evenimente având 570 mp, ring de dans modular 60-110 mp, la care se adaugă o bucătărie complet echipată, cu o suprafață de 220 mp, spații conexe și de servire la cele mai înalte standarde.
Asigurăm huse, fețe de masă și garderobă.

Evenimente private, corporate sau comunitare

Finisajele rafinate, open space-ul (nu există stâlpi interiori) care oferă vizibilitate completă din orice punct al sălii, precum și sistemul de lumini și sunet conferă o ambianță deosebită. Culorile calde permit personalizarea sălii în funcție de preferințele dumneavoastră cu lumini ambientale în diferite culori ce crează un climat încântător.

Odissea Events Hall are o capacitate de 330 persoane fiind flexibilă în organizarea de evenimente începand de la 200 persoane.
Dispunem de parcare proprie, wireless performant gratuit, băi moderne, cu toaletă specială pentru persoane cu dizabilități.
Pe perioada sezonului cald dispunem de spatiu de joacă exterior pentru copii.
Opțional se pot amenaja spații de joacă indoor pentru copii.

odissea_events_sibiu_logo

Vă așteptăm!

Contact Odissea Events

Ne puteti trimite un mesaj rapid, iar in cel mai scurt timp posibil vom reveni cu un raspuns.

Not readable? Change text. captcha txt