Meniu Clasic Odissea
GUSTARE RECE (380g/pers)
- Ruladă de pui cu ardei gras și cașcaval în mantie de verdețuri
- Vol-au-vent cu salată de vinete și plante aromate
- Ruladă de porc cu spanac și mozzarella în mantie de bacon
- Terină de brânză cu fructe confiate
- Trandafir cu salam Milano, cremette și ardei gras
- Picata Milanese (mini-șnițel de pui cu parmezan)
- Frigărui capresse
- Creps cu ton, cremă de brânză, rucola și capere
- Mini-rulou de bacon cu țelină și morcov
- Perle din brânză de burduf cu roșii cherry și semințe de mac
- Chiftele cu susan
- Castravete proaspăt și măsline
GUSTARE CALDĂ (300g/pers)
- File de șalău în crustă de cartofi cu semințe de dovleac, servit cu piure de dovlecel, orez basmatic și tortillia de zucchini
Supă sau Ciorbă (320ml/pers)
- Supă de pui cu tăiței de casă (320ml/pers)
sau - Ciorbă țărănească de porc (320ml/pers)
FEL PRINCIPAL DE CARNE (350g/pers)
FEL PRINCIPAL DE CARNE (350g/pers)
-
Mix de cotlet de porc și portofel de pui cu sos de smântână și mix ciuperci de pădure servit cu garnitură de cartofi gratinați și buchet de fasole verde
- Salată de crudități (125g/pers) salată verde, roșii, castraveți și morcovi
FEL SECUNDAR DE CARNE (300g/pers)
FEL SECUNDAR DE CARNE (300g/pers)
Sărmăluțe tradiționale de porc în foi de varză servite cu afumătură, mămăligă coaptă, smântână și ardei iute
GUSTARE CALDĂ (300g/pers)
- File de somon în crustă de ierburi aromate de Provence, în sos de vin alb, capere și lămâie, cu foietaj ratatouille din legume proaspete
CIORBĂ (320ml/pers)
- Ciorbă de vacuță servită cu smântână și ardei iute
sau - Ciorbă de pui a la grec servită cu smântână și ardei iute
FEL PRINCIPAL DE CARNE (350g/pers)
-
Medalion din mușchiuleț de porc și ruladă de curcan cu spanac, cașcaval și șuncă în crustă de mac și susan, cu sos de Marshalla (vin, smântână și hribi de pădure), servit cu tortillia de legume
- Salată Primavera (salată verde, castraveți, roșii, morcovi și măsline) (125g/pers)
FEL SECUNDAR DE CARNE (300g/pers)
FEL SECUNDAR DE CARNE (300g/pers)
-
Friptură de proc Valdostana în sos de vin roșu Burgund și bacon, servit cu ratatouille de legume și cartofi cu rozmarin
Meniu EXCLUSIVE Odissea
GUSTARE RECE (380g/pers)
-
- Ruladă prosciutto di Parma, cu mousse de Emmentaler, hribi de pădure și fulgi de migdale
- Mușchiuleț de porc în crustă foi etaj still Wellington cu cremă de trufe negre
- Vol-au-vent cu carpaccio din roast beef, rucola și fulgi de parmezan
- Mini rulou din zucchini cu țelină și morcovi
- Frigărui sweet-chilli cu chiftele de porc și ardei copt tricolor
- Ruladă din piept de curcan, ou de prepeliță, cașcaval afumat și fructe confiate
- Crostini cu somon fumé și cremă de avocado
- Terină de foie gras cu caise caramelizate și coacăze roșii
- File din piept de rață afumat semifreddo cu brânză grecească, nuci și ceapă caramelizată
GUSTARE CALDĂ (280g/pers)
GUSTARE CALDĂ (280g/pers)
- File de sturion pe pat de baby spanac, în sos butter lemon cu capere, servit cu buchet de sparanghel și tortillia de zucchini
SUPĂ CREMĂ (250ml/pers)
SUPĂ CREMĂ (250ml/pers)
- Supă cremă de ciuperci cu hribi de pădure
sau
- Supă cremă de cartofi cu ardei copt și filgi de bacon
FEL PRINCIPAL DE CARNE (320g/pers)
FEL PRINCIPAL DE CARNE (320g/pers)
- Tournedos din mușchi de vită maturat
în sos de piper mozaic și smântână vegetală servit cu garnitură de cartofi aurii și legume la grătar - Salată Noblesse (salată verde, rucola, baby spanac, radicchio și roșii cherry coapte) (150g/pers)
FEL SECUNDAR DE CARNE (300g/pers)
- Pulpă de rață cu fulgi de migdale în sos Pinot Noir și stafide, pe pat de piure de cartofi dulci și pară Williams cu dulceață de afine
Meniu DE MÂNCARE VEGETARIAN by Odissea
GUSTARE RECE (380g/pers)
- Crostino cu guacamole
- Frigărui de capresse și busuioc proaspăt
- Mini șnițel de dovlecel
- Ciuperci umplute cu cașcaval și roșii proaspete
- Bruschette cu salată de roșii, busuioc și usturoi
- Salată de vinete cu maioneză
- Pachețele de primăvară Dovlecel gratinat la cuptor cu ceapă și roșii
- Perle din brânză de burduf cu roșii cherry și semințe de mac
- Conopidă și inele de ceapă pané
GUSTARE CALDĂ (250g/pers)
GUSTARE CALDĂ (250g/pers)
- Vânătă gratinată la cuptor
umplută cu roșii, dovlecel, mozzarella și busuioc
SUPĂ CREMĂ (200ml/pers)
SUPĂ CREMĂ (200ml/pers)
- Supă cremă de broccoli și crutoane home-made cu busuioc
FEL PRINCIPAL (320g/pers)
FEL PRINCIPAL (320g/pers)
- Risotto cu hribi de pădure,
servit pe pat de legume la grătar
FEL SECUNDAR (300g/pers)
- Sărmăluțe vegetale
servite cu mămăligă coaptă, smântână și ardei iute