Meniu Clasic Odissea
GUSTARE RECE (400g/pers)
- Mușchiuleț de porc ,,house tradition”
- Frigărui capresse
- Rulou de brânză cu fructe confiate
- Picata Milanese (mini-șnițel de pui cu parmesan)
- Tartină cu salam Milano și ardei gras
- Chifteluțe cu susan
- Bulete de cascaval în crustră de pesmet cu chili
- Perle din brânză de burduf cu seminte de mac
- Rulou șuncă Praga cu cremă de hrean
- Canapes de Gouda cu strugure
- Tartina cu cremă de ton, ansoa, măsline dezosate și capere
- Ruladă de pui umplută cu ardei și mozzarella
- Castravete proaspăt și roșii cherry
GUSTARE CALDA (350g/pers)
- FILE DE SALAU în crustă de cartofi cu semințe de dovleac pe pat de spanac și legume sote (broccoli și morcov caramelizat)
Supa sau Ciorba (320ml/pers)
- SUPA DE PUI cu tăiței de casă (320ml/pers)
sau - CIORBĂ ȚĂRĂNEASCĂ DE PORC cu tarhon (320ml/pers)
COTLET PORC ȘI PIEPT DE PUI
- MIX DE COTLET DE PORC și PIEPT DE PUI în crustă de bacon cu sos de smântână și ciuperci de padure servit cu GARNITURĂ DE CARTOFI GRATINAȚI (400g/pers)
- SALATĂ de crudități (salată verde, roșii, castraveți și morcovi )(125g/pers)
SĂRMĂLUȚE TRADIȚIONALE
- SĂRMĂLUȚE TRADIȚIONALE (300g/pers)
GUSTARE CALDA (350g/pers)
- FILE DE SOMON în crustă de ierburi aromate de Provence, în sos de vin alb, capere și lămâie servit cu garnitură de orez basmai cu legume (mazăre și morcovi)
CIORBĂ (320ml/pers)
- CIORBĂ DE VĂCUȚĂ cu leuștean, smântână și ardei iute
sau
CIORBĂ DE PUI A LA GREC
DUET DE CARNE / PIEPT DE CURCAN ȘI MUSCHIULEȚ DE PORC
- DUET DE CARNE / PIEPT DE CURCAN ȘI MUȘCHIULEȚ DE PORC în crustă de mac și susan cu sos MARSHALLA (vin, smântână și hribi de padure) servit cu GARNITURĂ DE MORCOVI CARAMELIZAȚI ȘI BUCHET DE FASOLE VERDE CU BACON (400g/pers)
- SALATA PRIMAVERA (salată verde, castraveți, roșii, morcovi și măsline) (125g/pers)
FEL PRINCIPAL DE CARNE
- FRIPTURĂ DE PORC VALDOSTANA în sos de vin rosu BURGUND și bacon servit cu RATATOUILLE DE LEGUME ȘI CARTOFI CU ROZMARIN
Meniu EXCLUSIVE Odissea
GUSTARE RECE (400g/pers)
- Vol-au-vent cu roast beef, rucola și fulgi de parmesan
- Gondola cu salam Napoli și cremă Roquefort
- Mușchiulet de porc în crustă de ierburi mediteraneene
- Ruladă din piept de curcan cu ardei gras, capere și mozzarella
- Frigărui sweet-chili cu chifteluțe de porc și ardei copt tricolor
- Buchet de capresse cu ceapă rosie și busuioc
- Rulou de dovlecel cu prosciutto Parma, cremă de ricotta și chivas
- Mini-frigărui de carotte caramelizate cu boconcino și măsline verzi
- Crepes de somon fume cu brânză Philadelphia și icre roșii de somon
- Frigărui cu salam picant – Abruzzo, anghinare, roșii confiate și măsline
- Bruschete de usturoi cu branză halloumi și hribi de padure
AMUSE-BOUCHE (60g/pers)
- TERINA DE FOIE GRAS cu ou de prepeliță murat în sfeclă roșie și sos Dijon
FILE DE DORADA ȘI CREVETI BLACK TIGER (280g/pers)
- FILE DE DORADA ȘI CREVEȚI BLACK TIGER pe pat de baby spanac, în sos hollandaise cu capere, servit cu BUCHET DE SPARANGHEL și SWEET CARROTS
SUPĂ CREMĂ (200ml/pers)
- SUPĂ CREMĂ DE CIUPERCI CU HRIBI DE PĂDURE și crutoane (200ml/pers)
sau - SUPĂ CREMĂ DE BROCCOLI CU FULGI DE MIGDALE și crutoane (200ml/pers)
FEL SECUNDAR DE CARNE (280g/pers)
- PULPA DE RATA la cuptor, cu fulgi de migdale în sos Pino Noir și stafide, pe pat de PIURE DE CARTOFI DULCI și PARA WILLIAMS cu dulceață de afine
FEL PRINCIPAL DE CARNE
- TOURNEDOS DIN MUSCHI DE VITA MATURAT și MUȘCHIULEȚ DE PORC ÎN MANTIE CU BACON în sos de piper mozaic și smântână Grand Cucina servit cu GARNITURĂ DE CARTOFI AURII PARIZIENI și LEGUME LA GRĂTAR (320g/pers)
- SALATA NOBLESSE (salată verde, rucola, baby spanac, radicchio și roșii cherry coapte) (150g/pers)
Facilități extra Odissea

Aranjamente decorative

Bauturi alcoolice și non-alcoolice

Tortul Miresei

Bar mobil

Photo Booth

Candy Bar
