Despre Noi

La Odissea Events Hall, suntem pasionați de organizarea evenimentelor memorabile. Cu o experiență vastă în domeniu, ne dedicăm să transformăm fiecare ocazie într-un moment special. Echipa noastră de profesioniști se asigură că fiecare detaliu este perfect pus la punct, de la decor și muzică, până la meniul rafinat și serviciile impecabile. Iti garantam ca vei avea un eveniment de neuitat alaturi de noi!

Povestea Noastra

      Construcția a fost finalizată în decembrie 2023, sala de evenimente având 570 mp, ring de dans modular 60-110 mp, la care se adaugă o bucătărie complet echipată, cu o suprafață de 220 mp, spații conexe și de servire la cele mai înalte standarde.   

       ODISSEA EVENTS HALL  este o locație premium, proiectată și realizată pentru a răspunde celor mai exigente cerințe privind desfășurarea oricarui tip de eveniment, fie ca este unul privat sau corporat.

Asigurăm huse, fețe de masă și garderobă.

Planificare și Coordonare

Planificare și Coordonare

Spații Flexibile

Spații Flexibile

Decor & Design Personalizat

Decor & Design Personalizat

Echipamente Tehnice

Echipamente Tehnice

Capacitatea Odissea Events Hall

Numerele vorbesc de la sine.

0 +

Banquet/NUNTA

0 +

Cocktail party

0 +

conferinta

Ce ne face sa fim o locatie de top?

Finisajele rafinate, open space-ul (nu există stâlpi interiori) care oferă vizibilitate completă din orice punct al sălii, precum și sistemul de lumini și sunet conferă o ambianță deosebită. Culorile calde permit personalizarea sălii în funcție de preferințele dumneavoastră cu lumini ambientale în diferite culori ce crează un climat încântător.

Design Modern

Design Modern

Meniuri de Top

Meniuri de Top

Echipamente Tehnice

Echipamente Tehnice

Decor Personalizat

Decor Personalizat

Loc de Joaca pentru Copii

Loc de Joaca pentru Copii

Parcare supravegheata

Parcare supravegheata

Descopera Odissea Events Hall

Lasa galeria noastra sa te inspire cu imagini spectaculoase ale evenimentelor anterioare, decoruri elegante și momente memorabile. Fie că este vorba de nunți, petreceri, evenimente corporate sau private, suntem mândri să împărtășim aceste clipe unice cu tine. Te invităm să explorezi galeria noastră și să te inspiri pentru propriul eveniment! 📸✨

Servicii pentru tine.

Principalul obiectiv al nostru este satisfactia ta. De aceea poti avea incredere in noi si in serviciile noastre atunci cand vine vorba de orice fel de eveniment.

Construcție nouă

Construcție nouă

Construcția a fost finalizată în decembrie 2023, sala de evenimente având 570 mp. Băi moderne, cu toaletă specială pentru persoane cu dizabilități.
Pe perioada sezonului cald dispunem de spatiu de joacă pentru copii.

Finisaje rafinate

Finisaje rafinate

Finisajele rafinate, open space-ul (nu există nici un stâlp interior) care oferă vizibilitate completă din orice punct al sălii, precum și sistemul de lumini și sunet conferă o ambianță deosebită.

Capacitate sală

Capacitate sală

Odissea Events Hall are o capacitate de 330 persoane fiind flexibilă în organizarea de evenimente. De asemenea dispunem si de parcare proprie supravegheata video.

Conexiune Wi-Fi

Conexiune Wi-Fi

Sala noastra este dotata cu Wi-Fi performant care iti asigura o conexiune impecabila oriunde te-ai afla in sala.

Scroll to Top